Specialrens

Træterrasser renses effektivt og skånsomt uden at skade træets porrer. Jeg renser stålhaller og betongulve samt gulve og vægge indendørs med udstyr, der suger vandet væk. Derved skånes interiør og inventar. Der tilbydes også hedvandsrens til vanskelige opgaver.

 

Rensning af  træterrasse Har du en træ terrasse, kan vi også klar det. Her ser du billeder af flere forskellige typer træ terrasse.

Vask af solceller/solpaneler For 100% udnyttelse af solens stråler, bør disse vaskes en gang årligt. Glas er modtageligt overfor skidt og alger, ligesom andre materialer. Solceller og solpaneler mister typisk ca 30 % effekt, hvis de ikke vaskes årligt. Indendørs rens FliseRenseren renser gulve og vægge indendørs med udstyr, der suger vandet væk. Interiør og inventar skånes derved for vandstænk og ødelæggelse. Dermed slipper du for at tømme lokaler og produktionen kan holdes i gang sideløbende. Lad FliseRenseren se på dit problem og løse det i samarbejde med dig. Jeg kommer med mobilt anlæg og skal kun have adgang til vand.