Terrasser

I stedet for at lægge ny terrasse med det besvær og omkostninger det har, så lad FliseRenseren give din terrasse en kærlig omgang, og det flotte look tilbage.

Er din terrasse klar til gæster? Eller er den sort og plettet efter vind og vejr? Så har den sikkert fået det, man kalder FLISEPEST. Det er en alge-art, der danner gråhvide pletter på dine fliser, og de er svære at fjerne. Men fortvivl ikke. Det findes der råd for.
FliseRenseren rådgiver dig, om hvorvidt en algebehandling kan redde din terrasse, eller om der skal en mere krævende behandling til. Du vil få en professionel rådgivning.

En almindeligt grøn og grå belægning af alger kan som regel klares ved en alge-behandling, Vi påfører algemiddel på din terrasse og derefter skal tid og regn arbejde med nedbrydning og afvaskning, det vil typisk tage nogle uger alt efter vejret og temperaturen.
Ved svære ALGEANGREB og FLISEPEST, er der kun FLISERENS, der hjælper.
FliseRenseren kan fjerne dine alger og flisepest, så din terrasse får sit oprindelige look tilbage. Jeg renser nænsomt med varmt vand og uden at sprøjte på tilstødende planter og døre/vinduer.

Jeg kommer med mobilt anlæg og skal kun have adgang til vand.
Er dit problem mosbegroning mellem fliserne, så renses disse også væk.
FliseRenseren kan tilbyde en imprægnering af din terrasse efter algebehandling og fliserens. Det forebygger nye algeangreb.
Vedligeholdende behandling anbefales på vandrette flader en gang årligt.

Du kan lave en aftale med FliseRenseren om årlig vedligehold af din terrasse eller facade.